Betalingsbetingelser

 

Når du tilmelder dig ture og rejser skal du betale et depositum i forbindelse med tilmeldingen, så vi er sikre på, at din tilmelding er koordineret med dine forældre.
En til to måneder før afrejse trækkes et evt. restbeløb.

NB: Ved tilmelding ser det ud som om, at du betaler hele beløbet - dvs. både depositum + evt. rater - men reelt godkender du blot den fulde pris, og vores administrationssystem trækker herefter selv et evt. restbeløb senere. Datoer for dette vil altid fremgå af holdbeskrivelsen.

Eksempel: Du tilmelder dig en skitur i uge 7. Den koster 3.000 kr. Ved tilmelding "betales" 3.000 kr., men reelt er det kun depositum på 1.000 kr. som trækkes. En måned før afrejse - fx 12. januar - trækkes så restbeløbet på 2.000 kr. uden at du skal påmindes eller vi skal sende girokort ud. I den forbindelse sendes der en sms eller en mail om, at beløbet er blevet trukket.

Når du tilmelder dig knallertkørekort, skal hele beløbet betales på én gang.

Handelsbetingelser

Din tilmelding er gældende, når Ung Egedal har bekræftet den. Det vil normalt ske på den førstkommende hverdag efter, at vi har modtaget din tilmelding. På samme tidspunkt trækkes beløbet på den angivne konto. Når tilmeldingen er bekræftet og beløbet er trukket, så modtager du en bekræftelse per brev, mail, e-boks eller sms.
Når din tilmelding er bekræftet, er den bindende, og afmelding kan kun ske under særlige omstændigheder og ved personlig henvendelse til Ung Egedal.
Ved lægedokumenteret sygdom tilbagebetales det indbetalte beløb, minus depositum og andre afholdte udgifter (eks. flybilletter, depositum til hotel og lign.).
Al kommunikation vedrørende betaling foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, ligesom Ung Egedal heller ikke kan se og/eller gemmer dine kortoplysninger.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder din tilmelding efter den er blevet bekræftet af Ung Egedal, vil du miste dit indbetalte depositum samt evt. andre afholdte udgifter (eksempelvis: flybilletter, depositum til hotel og lignende). Eventuelt restbeløb tilbageføres herefter.

Korttyper

Ved betaling via hjemmesiden er det kun muligt at benytte Dankort og Mobile Pay.
Har man ikke det, kan sekretariatet kontaktes, så anden betalingsmulighed kan anvises. Dette gøres enten på tlf. 7259 9200 i vores åbningstid eller via denne mailadresse: ungegedal@egekom.dk.

Forbehold

Ung Egedal tager forbehold for evt. fejl i priser.

Ung Egedal, juli 2017.