Ungehuse

Vidste du, at vi har tre ungehuse og en ungecafé i Egedal?

 

Hos Ung Egedal har vi tre ungehuse og en ungecafé, hvor du kan mødes med dine venner, få undervisning eller tage med på ture. Alle vores ungehuse er gratis, dog kan der være betaling i forbindelse med ture eller særarrangementer. Det samme gælder for ungecaféen.
Medarbejderne kommer dels fra Ung Egedal og dels fra Klub Egedal, som vi har oprettet et forpligtende samarbejde med omkring driften af ungehusene.

Ungehusene finder du på Søhøjskolen (Ølstykke), Stengårdsskolen (Ølstykke) samt på Hindbærvangen i Smørum og du kan læse meget mere om stederne på deres Facebook-sider herunder. Derudover har vi ungecaféen "Kælderen" under Stenløse Kulturhus.

God fornøjelse!

Ungehuset Hampen

Det er dig og dine venner, som er nerven i Ungehuset Hampen. Det er dit/jeres fristed

Du kan hænge ud med vennerne eller benytte alle de spændende tilbud vi har. Det er sport, musik, Åbent knallertværksted, E-sport eller, skaterbane, hyggespil, billard, LAN-arrangementer,

Vi har gode faciliteter – 2 indendørs boldbaner, øvelokale, lydstudier, køkken, computere, biograf og mange hyggelige steder, hvor I kan sidde og tale sammen

Men vi er også meget lydhøre overfor dine forslag og dine ideer. Vi er over 10 medarbejdere som er til for din skyld og de er parate til at ligge ører til og være med til at handle på dine indfald.
Og medarbejderne er også parate til at lytte til dig, hvis du synes at der er lidt modstand du skal tackle i skolen eller derhjemme

Så kig indenfor – her vil du helt sikkert møde dine fremtidige venner. Og du vil helt sikkert møde en masse voksne som gider dig. Mandag til Torsdag kl.18-21:45

 

 

Stengårdens Ungehus

Stengårdens Ungehus er et kreativt sted, hvor du kan dyrke musik, håndværk, foto, design, kunst, baristakursus, slowjuice, E-sport, You tube, Pizza samt mange andre spændende ting.

Her mødes vi i interessefællesskaber og udvikler vores personlige, faglige og sociale kompetencer. Vi har mange spændende arrangementer bl.a. vores ”Geek & Grill” som er nogle gode aftner med musik, mad og drikke. 
Stengårdens Ungehus er ikke en helt normal ungdomsklub. Det er et sted hvor vi mødes og finder på nye spændende ting og bruger de gode faciliteter vi har.

Og vi vil gerne have dine ideer på bordet. Vi er helt afhængige af dine skøre indfald og gode ideer. Mandag til Torsdag kl 18-22.00

 

 

Ungehuset Smørum

Ungehuset i Smørum er dit sted. Det er jer der kommer i huset, der er med til at indrette lokalerne. Det er dig der står i baren osv.
Ungehuset et fristed, hvor du kan være sammen med dine venner eller møde nye venner

Når vejret er til det, spiller vi forskellige boldspil på vores udendørsbane. Vi elsker at grille og tænde bål i de lune måneder. Og det plejer at være med popcorn og pandekager og måske lidt guitarmusik fra nogle af jer?

Når det bliver lidt koldere trækker vi sammen bl.a. i vores hyggelige biograf, hvor vi ser film, TV og måske en god fodboldkamp eller et eller andet reality program

Det er vigtigt for de 10 medarbejdere der er ansat, at alle føler sig velkommen.

Og så må vi ikke glemme at det er jer unge der arrangerer, hvad der skal ske. Det kan være overnatningsarrangementer, gallafester, ture til Sverige, bowlingture, foldboldturneringer, hyggeaftner med optræden, strandture, pige eller drenge arrangementer.

Vi har mange spændende faciliteter til dig, som godt vil være sammen med andre unge. Vi har E-sportslokale, biograf, hyggelig bar, billard, øvelokale, musikstudie, filmproduktion. Og vi kan tilbyde lektiecafeer efter behov.

Så er du til aktiviteter eller til at hænge ud, så er du velkommen. Og hvis du synes at livet er lidt besværligt så er vi også parate til at hjælpe dig med en god snak. Mandag til Torsdag 18-22:00

 

Ungecaféen "Kælderen"

Ungecaféen "Kælderen" ligger under Stenløse Kulturhus og vil efter planen åbne d. 1. november 2020.
Det er et sted for dig og dine venner, hvor I kan hænge ud tre dage om ugen i et fedt loungemiljø med brædtspil, musik, te & kaffe - og måske en kage :)
Aktiviteterne veksler fra dag til dag og indholdet af aftenerne er du meget velkommen til at blande dig i.