Unge strømmer til fritidstilbud i Egedal Kommune

 

I forhold til sidste år har næsten dobbelt så mange unge valgt at gå til noget i deres fritid i Ung Egedal. 

Unge mellem 13 og 18 år kan gå til omtrent 90 forskellige aktiviteter i fritiden og i år har næsten dobbelt så mange unge valgt at tilmelde sig. Også forrige år oplevede Ung Egedal større tilslutning til tilbuddene. 

- Vi udvikler løbende vores  tilbud og vi har i år fået nogle nye aktiviteter, som f.eks. esport og Barista som har været meget populært, siger Erik Rasmussen.
- Derudover arbejder vi også meget på hele tiden at udvikle vores kommunikation til de unge, som er en særlig målgruppe, der kan være svær at få i tale, da de er både kritiske og kræsne, hvilket jo kun er godt, siger han. 

Tilmeld dig inden d. 22. september
Hvis man har lyst til at gå til noget i fritiden, er der stadig mulighed for at tilmelde sig de hold, der ikke allerede er udsolgt.

- Der er mange muligheder i Ung Egedal. Vi holder generelt alle døre åbne helt indtil tilmeldingsfristen – også for nye ideer til aktiviteter fra de unge, da vi gerne vil skabe et tilbud, hvor alle kan være med, siger Erik Rasmussen. 

Hvis man ikke lige selv har en ny ide til et hold, kan man vælge mellem alt fra digitale medier, elektronik, kunst, design, spil, sport, mad og drikke og faglig og personlig udvikling. 

Tilmeld dig her
Man kan tilmelde sig via Ung Egedals hjemmeside: Ungegedal.dk inden d. 22. september.