Ny forening for e-sport åbner i Egedal

 

Gå til e-sport i Egedal

Ny e-sportsforening i Egedal vil gøre det muligt at ’gå til computerspil’ på samme måde som at gå til fodbold. Foreningen får nye lokaler med spiludstyr i Stenløse Kulturhus. 
e-sport er meget hurtigt blevet en af verdens største sportsgrene. Derfor tager Ung Egedal nu initiativet til at starte en e-sportsforening i Egedal Kommune.

- Der er et stort hul i Egedal Kommune, når det kommer til muligheden for at dyrke e-sport og det vil vi gerne hjælpe med at gøre noget ved, siger Erik Rasmussen, der er viceskoleleder i Ung Egedal, der er ungdomsskolen i Egedal Kommune.

eSport er blevet en seriøs sport blandt unge på niveau med f.eks. håndbold og fodbold, hvor teori, teknik, strategi, samarbejde og holdånd er lige så vigtige som i alle andre sportsgrene. 
Derfor har Ung Egedal også taget skridt til at tilbyde undervisning i e-sport om eftermiddagen til de 13 til 18 årige og de 70 pladser er stort set udsolgt. Det lover godt for en e-sportforening.

- Ung Egedal kan ikke mætte behovet for undervisning i e-sport i Egedal, så jeg håber der er en masse andre gamere og forældre, der vil være med til at etablere foreningen, siger Erik Rasmussen. 

Nye lokaler i Stenløse Kulturhus
E-sport kræver udstyr og det kan godt være dyrt at etablere, men her får den nye e-sportforening en hånd fra begyndelsen, da den kan få lov til at benytte Ung Egedals e-sportslokaler i Stenløse Kulturhus. 

Stiftende generalforsamling
Ung Egedal indbyder alle interesserede til at deltage i den stiftende generalforsamling. Så snart foreningen er oppe at stå vil Ung Egedal trække sig og så skal foreningen være selvbærende. 

Tid: 
Torsdag den 14. september kl. 18.00 

Sted:
Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse

Efter generalforsamlingen er der fremvisning af E-sportlokalerne i Stenløse Kulturhus.