Musikstarter

 

Musikstarter Camp 2019 - Efterårsferien

Musikstarter camp er et tilbud til alle musikinteresserede unge, som vil tilbringe 5 dage i efterårsferien sammen med 80 andre unge og hvor det kun handler om musik. 5 dage med flid, fællesskab og læring nærmest i døgndrift.

Formål: Hvad handler musik om, og hvad betyder musik for netop dig? Det er for os det centrale spørgsmål her på Camp Egedal.

Vi mener på Camp Egedal, at musik handler om at udtrykke følelser, fortælle en historie og skabe minder sammen. Det handler også om at møde nye mennesker og det fantastiske, der ligger i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Du er med andre ord en del af et større musikalsk fællesskab, hvor dit unikke udtryk bliver prioriteret.

Indhold: Du vil gennem ugen blive præsenteret for en masse forskellig musik, som giver dig et solidt fundament at arbejde videre ud fra. Vi får besøg af dygtige kendte kunstnere fra det danske musikliv, der udover at give koncert, vil fortælle om deres musik og ikke mindst give et indblik i sangskrivningsprocessen. Vi fokuserer på at give alle jer deltagere redskaberne til i fællesskab at skabe jeres egne originale og unikke kompositioner.

Udbytte: På denne camp bruger vi så meget tid som muligt på selve musikken, om det så er at være til workshop og Clinics, se en koncert med et band eller selv stå i øvelokalet og skrive/øve med sit band. For os handler det ikke om niveau, men i højere grad lysten til skabe og dele musik med andre.

Denne fantastiske cocktail får I en hel uge på Camp Egedal. Vi håber meget på at se jer til en rejse i musikkens tegn!

Vidste du at...
96% af alle deltagere på Musikstarter Camps 2018 vurderede deres Camp som "Suveræn" eller "God" og at 84% "Helt sikkert" gerne vil deltage på Musikstarter Camps igen!!

Hvornår? Fra mandag d. 14. oktober kl. 09:00 til fredag d. 18. oktober kl. 11.00.
Hvor? Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 1, 3660 Stenløse.
Hvem? Dig som er mellem 13 og 18 år.
Pris: 800,- kr., som dækker undervisning, fuld forplejning og overnatning. Du skal selv medbringe luftmadras, sovepose og dit eget instrument.


Tilmelding via www.musikstarter.dk, hvor du også kan se billeder fra sidste års camp.

 

Se med herunder, da nu hedengangne Dùné var forbi hos os på Musikstarter 2016.