Jobopslag

Ung Egedal søger en underviser til Dansk Som Andetsprog til at undervise unge ukrainske flygtninge i alderen 12-18 år.

 

I Ung Egedal vil vi være klar til at tage imod flygtninge fra Ukraine og give dem de bedste forudsætninger i Danmark, når de kommer!

Derfor søger vi en underviser, der kan undervise unge mellem 12 og 18 år i dansk sprog og samfundsforhold – ofte kendt som Dansk Som Andetsprog. Udover at undervise i dansk og danske samfundsforhold, skal du også være klar til at kunne være støttende og forstående over for de oplevelser en ung flygtning fra Ukraine måtte have.

Vi kender endnu ikke omfanget af opgaven, og vi ved ikke, hvor mange flygtninge vi vil modtage, eller hvornår de kommer. Derfor skal du være klar til at træde til hurtigt.

Yderligere informationer om stillingen:

  • Ansættelsen er timelønnet og ifølge overenskomst med Uddannelsesforbundet.
  • Undervisningen kommer til at foregå i et af vores ungehuse.
  • Arbejdstiden forventes at blive 3-6 timer om ugen, afhængigt af om der oprettes 1 eller 2 hold, og undervisningen vil foregå om eftermiddagen/først på aftenen.
  • Vi indhenter straffe- og børneattest.
  • Det er ikke et krav, at du er uddannet lærer, men du skal have lysten til at undervise unge, og ikke mindst omsorgen til at være støttende og forstående.

Er du interesseret, så skriv et par ord om dig selv og din begrundelse for at søge det mulige job til camilla.faber@egekom.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte fritids- og ungekoordinator Camilla Faber på mobil 7259 9203.