Musikstarter i efterårsferien

 

100 unge spiller musik i en uge med professionelle musikere

Fordyb dig i musikken med dit band i en hel uge eller oplev den luksus at få et band foræret, som du kan spille sammen med. Det er opskriften, når Ung Egedal inviterer unge til at deltage i en uge med workshops og bandcoaching fra kendte bands – en uge der afsluttes med en koncert for forældre og venner. 
I løbet af ugen kommer nogle af Danmarks mest populære bands forbi og deler ud af deres tips og tricks, erfaringer og historier. Musikerne vil både holde workshops, undervise og spille intimkoncerter for deltagerne. 

Ida Ladegaard, der i dag er 14 år, spiller bas og var med på Musikstarter sidste år:  

- Jeg fik virkelig meget ud af det, da jeg var med mit band på Musikstarter. Vi fik en masse undervisning og Scarlet Pleasure kom rundt i hvert øvelokale og hørte os spille og kom med gode råd. Vi var meget koncentrerede og stillede også spørgsmål til dem. Der var virkelig meget energi. Alle var imødekommende og det var super hyggeligt, siger Ida Ladegaard. 

Det er femte år i træk, at Ung Egedal afholder Musikstarter, så det er et meget erfarent hold, der sætter campen på i år. 

- De unge kommer virkelig op at flyve på de fem dage Musikstarter varer. Det er jo en uge, hvor der er turbo på læring, hvor de møder deres idoler på helt tæt hold og hvor de skaber nye kontakter og venskaber, siger Erik Rasmussen, viceskoleleder i Ung Egedal.  

Alle niveauer er velkomne
Musikstarter er for unge mellem 13 og 18 år, der elsker at spille musik. Om du så er nybegynder eller en garvet musiker, så er du velkommen på Musikstarter. 

Hvem kan deltage?
Musikerlinjen er for dig, der synger og/ eller spiller et instrument. Du kan både tilmelde dig musiklinjen som solist eller band. Hvis man ikke har et band, men gerne vil spille i et, bliver man så vidt det er muligt sat sammen med andre på nogenlunde samme niveau og med samme musiksmag. 
Producerlinjen er for dig, der vil producere og lave elektronisk musik.

Frivillig bag scenen
Vil du være med til at sætte scenen op med lys og lyd og lave mad m.m. Så tag med som frivillig på campen og få det hele gratis. Du kommer selvfølgelig også til at møde alle de kendte bands og høre dem spille deres koncerter. 

Tid:
I efterårsferien fra mandag d. 16. oktober kl 09:00 til fredag d. 20. oktober kl. 11.00. 

Sted:
Hampelandsskolen 
Hampelandvej 7A, 
3650 Ølstykke

Pris:
800,- kr., som dækker undervisning, mad og overnatning. 
Gratis for frivillige bag scenen. 

Læs mere og tilmeld dig på Musikstarter - Ung Egedal.