Tilmeldingen til Ung Egedals sæson 2018/19 i Fritidsundervisningen åbner

 

Ny sæson - nye hold

Tilmeldingen til Ung Egedals hold i Fritidsundervisningen åbner onsdag d. 8. august 2018 kl. 08.00.

Der vil igen i år være en masse spændende hold at vælge imellem inden for så forskellige kategorier som fx "e-sport & coding", "kunst, design & sociale medier", "musik, dans & teater on-stage" og "sproglaboratorie & skolefag".
Under kategorierne vil du kunne finde næsten 80 forskellige hold, som du tilmelde dig i din fritid - både eftermiddag og aften, men også i weekender og ferier.

"Vi forsøger hvert år at sammensætte så bredt et tilbud som muligt og ofte i dialog med de unge selv. Blandt andet er faget "Koreansk" kommet i stand på ønske fra de unge". 

Det fortæller Erik Rasmussen, viceskoleleder hos Ung Egedal.
Han supplerer:

"Og dertil er langt de fleste hold gratis at gå til. Derved sikrer vi, at alle unge i Egedal har lige muligheder for at gå til noget i fritiden, som kan have stor og gavnlig betydning for både deres personlige udvikling, trivsel og nye venskaber.
I disse år er der - forståeligt nok - megen fokus på folkeskolen og indholdet i den. Men vi må ikke glemme, at der også foregår noget vigtigt udenfor den, som også har værdi".

Tilmeldingsperioden løber frem til d. 21. september med enkelte undtagelser - bl.a. vil man fx kunne tilmelde sig knallertkørekort det meste af året, ligesom tilmelding til ture og rejseaktiviteter også har en anden tilmeldingsfrist. Det kan man læse mere om på de enkelte hold.
På de hold hvor der er frist d. 21. september, vil det blive gjort op hvorvidt der er tilmeldinger nok til, at holdet kan oprettes og gennemføres. Herefter får de unge besked.

Tilmelding foregår via Ung Egedals hjemmeside ved, at man bruger enten sit UNI-login eller cpr.-nr.: Tilmelding til fritidsundervisning

Tid: 8. august 2018 kl. 08.00 - 21. september 2018
Sted: ungegedal.dk
Kontakt: Har man spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, er man velkomment til kontakte Ung Egedals kontor i åbningstiden. Derudover kan Ung Egedal også kontaktes via sin Facebook-side.