Om STU Ung Egedal

 

STU Ung Egedal

Hos Ung Egedal tilbyder vi fra august 2018 et mindre STU-tilbud til unge med særlige behov. Tilbuddet kan have op til 24 pladser fordelt på tre årgange. Det betyder at vi alle lærer hinanden rigtigt godt at kende. Det betyder også, at du hurtigt bliver en del af fællesskabet hos os, at du hver dag møder kendte ansigter, og at der hurtigt bliver skabt en fast struktur. 

Selvom vores tilbud ikke er så stort, er faciliteterne stadigvæk i top. I vores lokaler på Hindbærvangen i Smørum vil du få din egen FASTE ARBEJDSPLADS, som du kan indrette som du selv ønsker. Derudover har vi flere undervisningslokaler, som alle er indrettet til forskellige formål. Det giver os mulighed for at opdele eleverne i mindre grupper afhængig af, hvordan det passer til den enkelte undervisningssituation.

Desuden råder vi over et stort VÆRKSTED med muligheder for at arbejde med træ, metal og motorkøretøjer. Vi har også et veludstyret KØKKEN OG en LILLE BIOGRAF, som vi bruger til at vise undervisningsfilm. Endelig har vi et stort pauseområde med sofahjørne, gamer-computere, bordtennis- og bordfodbold-bord. Udenfor har vi en multibane, en bålplads samt nogle borde og bække. 

Alle indendørs og udendørs faciliteter kan du frit benytte i pauserne og efter undervisningen, hvis du har lyst til, at blive hængende sammen med dine venner.

Besøg

Hvis du er blevet nysgerrig på at vide mere om STU Ung Egedal og se vores lokaler, er du selvfølgelig altid velkommen til at komme på besøg. Kontakt vores afdelingsleder Jens Frandsen for en nærmere aftale.

Kontakt

Jens Frandsen, afdelingsleder for STU
Jens.Frandsen@egekom.dk
Tlf: 7259 9205

Adresse:

STU Ung Egedal
Hindbærvangen 224 
2765 Smørum

Yderligere information - læs vores folder online eller download den her: