Det Indiske Køkken

Mere information

Formål: Er du vild med Indisk mad? Eller er du nysgerrig på, hvad Indisk mad er? Og kunne du godt tænke dig at lære at begå dig i det Indiske
køkken? Så er dette hold lige noget for dig! På hold som strækker sig over 4 gange , vil du  lære at tilberede Indisk mad, og du vil samtidig få et lille indblik i den Indiske (mad)kultur og stemning.


Indhold: Mad fra Mellemøsten er så lækker, men det er der mange, der slet ikke har fået øjnene op for endnu. På dette hold vil du lære at kokkerere ægte indisk mad, og du vil få smagsprøver og opskrifter med hjem, så du også kan introducere din familie for alle de nye, lækre retter. 


Udbytte: Du lærer om det indiske køkken, og du får øjnene op for en hel ny pallette af lækker mad. Derudover får du også et indblik i den Indiske 
(mad)kultur, som bl.a. er kendetegnet ved god stemning. 


Vi starter:

Vi vender tilbage med datoer når der er tilmeldigner nok.

men det bliver lørdag eller søndag  der er undervisning

 BEMÆRK - Hvis der er noget, du har brug for at give os eller vores underviser besked om, eller hvis du har nogle særlige behov, som du gerne vil have, at vores underviser kender til, så kan du kontakte os på ungdomsskolen@egekom.dk eller på telefon 7259 9200. Vi vil gøre, hvad vi kan for, at du får netop den hjælp, du har brug for, så du får lyst til og mod på at komme og deltage i vores aktiviteter.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Det Arabiske Køkken
Det Indiske Køkken
Det Arabiske Køkken foråret 2022
Ugedage lørdag
Hvornår?

Stengårdens Ungehus Stengårdsplads 2 3650 Ølstykke 4 workshops i foråret mellem 13-16:00 Underviser Sally

Hvor?

Stengårdens Ungehus (klub)