Babysitterkursus foråret 2022

Mere information

Babysitterkursus


Formål: Er du vild med børn, og går du og drømmer om et fritidsjob som babysitter? Så er dette helt klart holdet for dig! For på dette hold, som undervises af nogle af Egedal Kommunes sundhedsplejersker, får du en masse viden, som gør dig i stand til at passe små børn. Zorana og Iris

Indhold: Du vil bl.a. komme til at lære om børns udvikling, hvordan man giver mad, skifter ble, omgås og leger med småbørn. Du vil få viden om, hvordan du undgår ulykker, og du vil endda også lære om førstehjælp til små børn. På holdet får du også nogle gode retningslinjer til, hvordan man skal være gæst i andres hjem. Slutteligt vil du lære om sund kost, sprog og trivsel.

Udbytte: Med den viden, du får på babysitterkurset, er du i stand til at passe børn fra 0-6 år. Du får et certifikat, som du kan vise din kommende arbejdsgiver, når du søger dit næste fritidsjob.

Babysitterkurset udbydes to gange i løbet af skoleåret: en gang til efteråret og en gang til foråret. Da det kræver en vis modenhed at passe små børn, skal man minimum være fyldt 14 år for at tilmelde sig kurset.

Tid: Lør. & Søn. 16-21
Der oprettes løbende datoer for hold. De konkrete datoer meldes ud løbende på www.ungegedal.dk. lærer Zorana og Iris

Sted:
Stenløse Kulturhus Rådhustorvet 1,
3660 Stenløse

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 8 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Babysitterkursus foråret 2022
Ugedage fredag, lørdag
Hvornår?

Lørdag & Søndag. Stenløse Kulturhus, I Cafén i kælderen Rådhustorvet 1, 3660 Stenløse Start: Slut: I kan komme ind med jeres sundheds kort. Underviser Zorana og Iris

Hvor?

Stenløse Kulturhus