Lær at lave din egen podcast

Mere information

Lær at lave din egen podcast

Formål: Podcasts er populære som aldrig før, og du har nu muligheden for at lære, hvordan du kan lave din helt egen Podcast. På dette hold er der mulighed for at være kreativ og skabende. Vi arbejder i dybden med at fortælle gode historier, og du lærer at producere et podcastafsnit, og du tilegner dig konkrete tekniske kompetencer indenfor dette.

Indhold:
På dette hold lærer du at lave din egen podcast. Du vil arbejde med både produktion og indhold, og dermed er du med fra start til slut i processen. Du kommer til at have et færdigt produkt, som du selv har været med til at udvikle og eksekvere.
Du vil lære, hvordan man optager og klipper sine indslag sammen, og hvordan man kan bruge musik og lydeffekter i podcasts. Du ender du med at lave en sammenhængende podcastudsendelse, som er klar til at blive udgivet.
Holdet vil i fællesskab arbejde på at finde de historier, der skal fortælles, og i vil i små grupper, blandt andet arbejde med research, udvikling, interview og manuskript, for at blive skarpe på historier, temaer, formen og det generelle indhold.

Udbytte: Når du har gået på dette hold, vil du være klædt på til at gå ud og lave din helt egen podcast. Du får indsigt i, hvordan det er at arbejde med podcastmediet, og derudover får du plads til at være kreativ og forme forløbet i fællesskab med hele holdet.

Underviser: Søren Bech Laursen

Tid: Ons. 17-19
Start p1: Okt. 2020
Slut p1: Dec. 2020
Start p2: Jan. 2021

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Lær at lave din egen podcast
Ugedage onsdag
Hvornår?

Onsdagen fra 17-19 Ung Egedal Stenløsekulturhus Start: Uge 41 Underviser Søren Bech Laursen

Hvor?

Stenløse Kulturhus