EmpowR

Kender du det ? 👉 Jeg føler mig anderledes 👉 Jeg har svært ved at dele mine tanker 👉 Jeg går rundt med en masse svære følelser. 🤍 Så er EmpowR måske for dig🤍

Mere information

EmpowR er fællesskaber for piger i alderen 13 - 16 år, som Ung Egedal har i samarbejde med GirlTalk. EmpowR er for dig, der er interesseret i hygge, grin og ærlige snakke, samtidig med at du lærer dig selv bedre at kende. I EmpowR mødes du med en lille gruppe piger, hvor I lytter og taler om det, der optager jer. For der er så meget, der faktisk er helt normalt, men som slet ikke føles normalt. Det hjælper, når vi taler om det.

Hvordan foregår EmpowR?

I EmpowR mødes du med 4-8 piger på din alder, tæt på hvor du bor. I mødes en fast dag, 2 timer om ugen, 10 gange.
I skal tale om lige præcis det, I har lyst til. Det kan fx handle om selvværd, skole, SoMe, kærester, familie eller noget helt andet.

To gruppeledere sørger for, at I har det godt sammen i EmpowR 🤍

Udover de andre piger i gruppen møder du to frivillige fra GirlTalk. De sørger for en tryg og rar stemning - og selvfølgelig at der er købt rigeligt med snacks.

De er unge kvinder, som gerne vil give piger som dig mulighed for at dele dine tanker og følelser med andre piger. De sørger for, at der er plads til alle, og at alle bliver hørt.

Du møder dine gruppeledere til en samtale sammen med en af dine forældre inden EmpowR går igang.

Vil du vide mere om EmpowR?

Så læs mere om EmpowR og hør, hvad andre piger fortælle om, hvad de har fået ud af at være med i EmpowR: EmpowR

Tilmeld dig til EmpowR

Du kan tilmelde dig EmpowR her: TILMELDING TIL EMPOWR

Da EmpowR er et samarbejde med GirlTalk, foregår tilmeldingen via deres hjemmeside.
Vær derfor opmærksom på, at der godt kan være ledige pladser, selvom der længere nede på Ung Egedals hjemmeside står "Lukket for tilmelding"!

EmpowR er en god investering

EmpowR er en forebyggende indsats, og indsatsen skaber stor værdi for samfundet. Det gælder for den enkelte piges oplevelse af livskvalitet. Og det gælder for de omkostninger, som samfundet kan spare, hver gang en pige i mistrivsel bliver hjulpet til at få det bedre eller undgår forværring.

En ny rapport viser i tal, hvor god en investering EmpowR er - både trivselsmæssigt og økonomisk. Det er noget, vi i Ung Egedal længe har vidst, og det er derfor, vi har været en del af EmpowR lige fra begyndelsen.

Læs hele rapporten her, eller læs resumet af rapporten her.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder EmpowR
Ugedage onsdag
Hvornår?

Onsdag Stenløs Kulturhus

Hvor?

Stenløse Kulturhus