Coop Crew projekt

Mere information

 

Coop Crew – når fritid bli’r til fremtid.


Formål: I Ung Egedal er i gang med et landsdækkende fritidsjobprojekt, som hedder Coop Crew. Vi gennemfører Coop Crew i samarbejde med fakta Ølstykke. Formålet med Coop Crew er at hjælpe unge til at få et fritidsjob via konkret butikstræning og et boost af personlige kompetencer. Så går du i 9. eller 10. klasse, og kunne du godt tænke dig at få mere selvtillid og mulivis også et fritidsjob? Så er Coop Crew måske noget for dig.

Indhold: Coop Crew er et forløb, som strækker sig over 6 undervisningsgange i fakta Ølstykke, hvor to butikschefer fra fakta står for undervisningen, og en projektmedarbejder fra Ung Egedal følger og støtter de unge. De 6 undervisningsgange er i skoletiden, og her lærer du alt, der er at vide omkring at arbejde i detailbranchen. Undervisningsforløbet afsluttes med en diplomoverrækkelse, og Projektleder: Camilla Andersen Projektmedarbejder: Mia Christensen

herefter er der 3 efterforløbsgange, som dels har et socialt indhold, og dels (især) har fokus på at hjælpe dig med at søge jobs, skrive ansøgninger og bruge al den viden, du har tilegnet dig i løbet af forløbet. Det er obligatorisk at deltage i hele forløbet.

Udbytte: Udover at du selvfølgelig lærer alt, hvad der er at lære om at arbejde i en butik, så viser vores tidligere forløb, at du også vil få et ordentligt boost på selvtillidskontoen. Flere oplever, at de får mere mod på at deltage aktivt i undervisningen, at de har fået mere tro på dem selv, at de har fået en masse succesoplevelser, og at de er blevet en del af noget større, hvor der er brug for dem. Desuden bliver du trænet i at søge jobs.

Sådan kan du komme med i Coop Crew: Hvis du synes, at Coop Crew lyder som noget for dig, så skal du tage fat i din Uddannelsesvejleder (du kan finde din vejleder her: https://www.egedalkommune.dk/ungeindsats/kontakt ).
BEMÆRK: Coop Crew er kun for unge mellem 14-18 år, der ikke allerede har et fritidsjob.

Tid: Man. 10-14
Start H1: Okt. 2021
Slut H1:Dec. 2021
Start H2: Marts 2022
Slut H2: Maj 2022 Projektleder Camilla Andersen.


Sted:
fakta Ølstykke Ørnebjergvej 3
3650 Ølstykke

 

 

Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart onsdag 04. aug 2021 kl. 09:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Coop Crew projekt
Ugedage onsdag
Hvornår?

Sted: Stenløse Kulturhus Rådhustorvet 1, Tid: Datoer kommer senere.

Hvor?

Stenløse Kulturhus