New York

Turen går med 17 andre unge til USA's mest folkerige storby New York, aka The Big Apple!

Mere information

 

New York, New York, New York

Formål: Elsker du storbyferier? Så har du her muligheden for at komme med på Ung Egedal og Ung Fredensborg på kulturrejse til storbyen over dem alle! Turen går nemlig til USA's mest folkerige storby New York, aka The Big Apple.

Indhold: På denne rejse skal vi opleve så meget af New York, som vi overhovedet kan. Dagene vil således bestå af guidede ture planlagt af Ung Egedals erfarne undervisere, vi skal spise ægte New Yorker-hotdogs fra Nathans Hotdogs, burgers og KFC. ’Byen der aldrig sover’, har så uendeligt mange muligheder at byde på, og vi skal omfavne og opleve så meget af byens pulserende liv, som vi kan. New York er en af verdens mest betydningsfulde byer, og byder på næsten alt: Kunst, kultur, politik, underholdning, sport, medier, mode, shopping og et finansielt centrum for hele verden. Af seværdigheder, som du måske vil få mulighed for at se, kan vi nævne: Brooklyn Bridge & Brooklyn Heights Promenade, Williamsburg, Frihedsgudinden & Ellis Island, Wall Street, FN’s hovedkvarter (rundvisning), Empire State Building, Ground Zero (One World Trade Center), Central Park, Rockefeller Center, Times Square, osv. Vi afholder desuden en informationsaften for dig og dine forældre, samt et planlægningsmøde kun for dig og dine rejsekammerater. Her kan I også selv komme med bud på ting, som I gerne vil opleve.

Udbytte: At du får oplevet så mange sider af New York som overhovedet muligt, og med sine 8,3 mio. indbyggere og 800 forskellige talte sprog, er New York den by i verden, som har den største diversitet. Samtidig får du en hyggelig tur med andre unge på din alder. At rejse til New York er en oplevelse for livet.

Rejsens pris inkluderer fly t/r fra København til New York med KLM via Amsterdam, 7 overnatninger på hostel ved Central Park, diverse entréer og 7-dages ’metrocard’ til subway og bus. Mad står du selv for, men vi spiser så vidt muligt sammen.

Pris: Ved tilmelding betales der et depositum på 900 kr., herefter 4 rater af ca. 1.500 kr.

Start: 27. marts 2021
Slut: 4. april 2021

CORONA-INFO

60 dage før afrejse tages der bestik af coronasituationen. Hvis det her vurderes, at det ikke er forsvarligt at rejse til New York, aflyses turen, og alle penge returneres selvfølgelig.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er fyldt op, men der er 2 ledige pladser på ventelisten
Pris Det koster i alt DKK 6900 at deltage. Betalingen er delt op i rater. Vi trækker kun DKK 900,00 nu. Resten trækkes automatisk i flere rater - første gang mandag 2. nov 2020. Du skal derfor godkende det samlede beløb nu. Ungdomsskolen hæver ingen penge før du er endeligt godkendt, men visse korttyper (bl.a. debetkort og Mastarcard) vil spærre beløbet selvom ungdomsskolen ikke hæver beløbet med det samme. Derfor anbefaler vi at bruge et Dankort.
Andre muligheder New York
Hvornår?

New York Start: 27. marts 2021 Slut: 4. april 2021

Hvor?

Westside YMCA