Filmspottet

Tilmelding via Mail. til Anette på ako@furesoe.dk med emnet FILMSPOTTET.

Mere information

Filmspottet

Formål: Filmspottet er et forløb for de film-, medie- og skuespilgale unge. Filmspottet er et Ung Egedals tilbud til dig, der ønsker at dedikere din tid til, helhjertet, at opnå de nødvendige og grundlæggende færdigheder indenfor film- og tv-produktion. Det sker i samarbejde med Filmstationen samt Ballerup- og Furesø Ungdomsskole. Vi holder til på Filmstationen, hvor vi ligger side om side med topprofessionelle filmselskaber og produktionsfaciliteter.

Indhold: På filmspottet bliver du klædt på til at forfølge dine drømme om en fremtid indenfor film- og medieproduktion. Vi laver undervejs vores egne produktioner/film, og alle grupper afslutter forløbet med en Hovedproduktion, som vises til et større arrangement, hvorefter der modtages et diplom for gennemført forløb. Du skal derfor være indstillet på at modtage undervisning i filmens tekniske discipliner: Kamera, lyd, lys, redigering, osv. Undervejs skal du tage ”kørekort” til Filmspottets udstyr, og vi forventer, at du møder op hver gang. At lave film er nemlig en holdsport, og vi er afhængige af, at vi kan regne med hinanden. Vi kommer også til at arbejde med bl.a. manuskriptskrivning/storyboard og skuespil. Så har du en skuespiller i maven, og interesserer du dig ellers for filmproduktion, så er det altså også et forløb for dig. I løbet af sæsonen får vi besøg af gæstelærere, f.eks. en fotograf, en skuespiller eller en Youtuber, ligesom vi også skal på ekskursion til danske filmselskaber.
Vi kommer til at arbejde med vores projekter i weekenderne, og du kan allerede nu sætte X i din kalender ved følgende weekender:

• 15. november 2020
• 28.-29. november 2020
• 13.-14. marts 2021
• 20.-21. marts 2021

 

Vigtigt Tilmelding via mail


Vi er meget opsatte på at få den rigtige sammensætning af dedikerede elever, og vi vil derfor bede dig skrive et par linjer om dig selv, og hvorfor netop du skal på Filmspottets Film- og medieproduktionshold. Send det i en mail til Anette på ako@furesoe.dk med emnet FILMSPOTTET.

Vi glæder os til at se dig på Filmspottet!

                                                                

Tid: tirs. 18-21
Start: ??
Slut: ??

Sted:
Filmstationen
Filmtorvet 68,
3500 Værløse

 

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Filmspottet
Hvornår?

Tirsdag 17-20 Filmstationen Filmtorvet 68, 3500 Værløse

Hvor?

Filmstation Værløse