Mind & Body Power forløb foråret 2022

Mere information

Mind & Body Power forløb


Formål: Mind & Body Power er et forløb for dig, der ønsker at blive endnu bedre til at kunne koncentrere dig, føle dig mere sikker i dine valg samt øge din krops styrke og smidighed. På holdet får du bl.a.:

✔ Større bevidsthed om dine styrker.
✔ Tillid til, at du er god nok, som du er.
✔ Mere gåpåmod.
✔ Positive tanker om dig selv.
✔ At håndtere og acceptere egne følelser.
✔ At styrke fokus og koncentration.
✔ At finde større overskud og livsglæde.
✔ En mere fleksibel krop.

Indhold: Ud fra vores store erfaring med unge, har vi sammensat et forløb, der netop vil støtte dig i at bryde ud af de gamle mønstre og vaner, som ikke giv er dig det flow i hverdagen, du ønsker. Derudover ønsker vi at skabe et hyggeligt fællesskab i et fortroligt rum, hvor vi på en sjov og ny måde får vigtig og brugbar viden. Over de 8 gange forløbet varer, vil vi gennem coaching snakke om de ting, der godt kan fylde meget i hverdagen, lave øvelser som styrker dig mentalt, samt gøre dig mere bevidst om, hvem du er og give dig mod til at stå ved dig selv. Med forskellige yogaøvelser styrker og smidiggør vi kroppen, lærer at lytte til vores krop og ikke hele tiden være styret af vores tankemylder. Med mindfulness og guidede meditationer træner vi evnen til at finde indre ro. Dette er teknikker, der også er gode at kunne i f.eks. eksamenssituationer.

Udbytte: På Mind & Body Power vil du lære en masse, som vil støtte op om en mere afbalanceret hverdag uden negativ stress og med mere bevidsthed om, hvilke valg der er styrkende for dig og dit liv.
Vi er to ildsjæle, som brænder for at støtte unge i at udvikle sig til at stå endnu stærkere i livet.
Trine Withagen er coach og mindfulnesspracticioner, og Nina Riisager er yogalærer og mindfulnessmentor. Vi glæder os rigtig meget til at have dig med på holdet. Vi starter to hold op i løbet af skoleåret – et til efteråret og et til foråret.

Tid: Ons. 19:30-21.00
Start 9/3-2022 
Slut 4/5-2022

Datoer for forløbet:

9/3
16/3
23/3
30/3
6/4
20/4
27/4
4/5

Lærere Nina Riisager og Trine Withagen

Sted:
Lærkeskolen i kantinen , Første gang mødeds i ved hovedindgangen.

Præstegårdsvej 30, 3660 Stenløse

Praktiske oplysninger
Underviser Nina Østergaard ,
Holdstart onsdag 09. mar 2022 kl. 19:30
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Mind & Body Power forløb foråret 2022
Ugedage onsdag
Hvornår?

Lærkeskolen i kantinen Præstegårdsvej 30, 3660 Stenløse underviser Nina Riisager & Trine Withagen Onsdage mellem 19:30-21.00 Opstart 9 Marts 2022

Hvor?

Lærkeskolen