Sexualisterne

Mere information

Sexualisterne


Formål: Sexualisterne er unge, der holder oplæg for andre unge om seksualitet og ungdomsliv.

Indhold: Vi holder møder, hvor du får undervisning, så du er klædt på til at holde oplæg. Vi har et godt fællesskab på holdet, o gder er plads til dig. Nogle af sexualisterne har som eksempel nævnt: ”sexualisterne har et godt sammenhold, og jeg er blevet vildt god til at holde oplæg i skolen.”, og ”vi kommer på spændende kurser og får meget interessant viden og nye venskaber i hele Danmark.” (Mie).
Det er gratis at være en del af sexualisterne, og weekendophold, transport og kost bliver betalt. Når vi er ude og holde oplæg, vil der altid være lidt mad og drikke. Hvis du vil vide mere, så ring til Sisse Vaabengaard på 72 59 92 15, eller send en mail til Sisse på sisse.vaabengaard@egekom.dk.

Udbytte: Som aktiv frivillig hos sexualisterne får du et godkendt frivillighedsbevis, der kan vedlægges dit eksamensbevis og/eller dit CV.

Vi holder det første infomøde i Stenløse Kulturhus i efteråret (den præcise dato sendes ud, når der er kommet tilmeldinger, men vi håber på ultimo september), hvor der vil være lidt pizza. Derefter holder vi møde hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 19-21 i oktober, november og december. Efter nytår mødes vi en gang om måneden. Disse møder vil blive i Ungehuset Smørum.

OBS Når man er en del af sexualisterne, er man forpligtet til at deltage i et begynderkursus, som vil blive afholdt i oktober, samt i et fortsætterkursus, som vil ligge i marts. Der vil muligvis komme andre ture eller arrangementer.

Sexualisterne er et samarbejde mellem Ung Egedal og Ungdomsringen.

Tid: Hver anden Tors. i ulige uger 19-21
Start: Okt. 2021
Slut: April 2022 lærer Sisse og Gitte

Sted:
Ungehuset Smørum Flodvej 64
2765 Smørum

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 16 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Sexualisterne
LGBTQ+ Fællesskabet
Ugedage torsdag, fredag, lørdag, søndag
Hvornår?

Tid: Hver anden Tors. i ulige uger 19-21 Start: Okt. 2021 Slut: April 2022 lærer Sisse og Gitte Sted: Ungehuset Smørum Flodvej 64 2765 Smørum

Hvor?

Ung Egedal