Tanzania 2022

Mere information

Tanzania 2021/ 2022


Kunst, kultur og udviklingssamarbejde for unge i Usangi og Egedal


Formål: Har du lyst til at arbejde tæt sammen med skoleelever og –lærere i Kilimanjarobjergene i det nordlige Tanzania? Og har du lyst til at løfte en lille del af Egedals internationale ansvar for den globale fremtid, som ikke lader os sidde passivt i smørhullet og se til? Så skal du holde godt øje med Ung Egedals Tanzaniaprojekt.

Indhold: Projektets vision er at skabe et tidssvarende udviklingssamarbejde mellem lærere og elever i Egedal og Usagi med udgangspunkt i FNs 4. Verdensmål om vilkår for god undervisning.

Projektets konkrete aktiviteter består af en rejse til Usangi i 2022 (hvis omstændighederne tillader det), og et samlet undervisnings- og planlægningsforløb med start i august 2021. Her fokuseres der på international udvikling og politik, kreativt entreprenørskab og demokratisk medborgerskab. Mikael Martinsen

Hvis du er eventyrlysten, har du høj moral, interesserer du dig for udviklingsarbejde og internationalt ansvar, og er du fyldt 18 år med tilknytning til Egedal Kommune, så er du lige målgruppen.

NB! Pga. projektets indhold og karakter betyder en tilmelding i første omgang, at du bliver inviteret til et informationsmøde i Ung Egedal. Først når vi kender antallet af interesserede og deres baggrunde, kan vi endeligt sammensætte deltagerne til rejsen til Usangi i 2022.

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte projektleder Mikael Martinsen (20878281)

Udbytte: På dette hold får du først og fremmest en oplevelse for livet. Du får indsigt i, hvordan tidssvarende udviklingssamarbejde foregår, og du lærer utrolig meget om, hvad det kræver at lave internationale samarbejder og projekter. Slutteligt får du en helt unik mulighed for at opleve, hvordan det er at opvokse i Tanzania i år 2022.

Underviser: Mikael Martinsen

Start: August 2021 – obs! Dato for opstartsmøde kommer på Ung Egedals hjemmeside senere.
Slut: Marts 2022

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Tanzania 2022
Ugedage mandag, fredag, lørdag

Hvor?

Usangi Kilimanjaro / Tanzania