Musikstarter Camp 2020

Er du vild med musik? Og vi du gerne blive en endnu bedre musiker og sangskriver? Så skynd dig at tilmelde Musikstartercampen 2020!

Mere information

Musikstarter Camp 2020 - Efterårsferien

Musikstarter camp er et tilbud til alle musikinteresserede unge, som vil tilbringe 3 dage i efterårsferien sammen med 30 andre unge, og hvor det kun handler om musik. 3 dage med flid, fællesskab, læring og fede oplevelser nærmest i døgndrift.

Formål: Hvad handler musik om, og hvad betyder musik for netop dig? Det er for os det centrale spørgsmål her på Camp Egedal.

På Camp Egedal mener vi, at musik handler om at udtrykke følelser, fortælle en historie og skabe minder sammen. Det handler også om at møde nye mennesker og det fantastiske, der ligger i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Du er med andre ord en del af et større musikalsk fællesskab, hvor dit unikke udtryk bliver prioriteret.

Indhold: Du vil gennem ugen blive præsenteret for en masse forskellig musik, som giver dig et solidt fundament at arbejde videre ud fra. Vi får besøg af dygtige kunstnere fra det danske musikliv, der - udover at give koncert - vil fortælle om deres musik og ikke mindst give et indblik i sangskrivningsprocessen. Vi fokuserer på at give alle jer deltagere redskaberne til i fællesskab at skabe jeres egne originale og unikke kompositioner.


Udbytte: På denne camp bruger vi så meget tid som muligt på selve musikken, om det så er at være til workshop og Clinics, høre en koncert med et band eller selv stå i øvelokalet og skrive/øve med sit band. For os handler det ikke om niveau, men i højere grad lysten til skabe og dele musik med andre.

Denne fantastiske cocktail får I på Camp Egedal. Vi håber meget på at se jer til en rejse i musikkens tegn!

Vidste du at...
96% af alle deltagere på Musikstarter Camps 2018 vurderede deres Camp som "Suveræn" eller "God" og at 84% "Helt sikkert" gerne vil deltage på Musikstarter Camps igen!!

Praktisk info

Datoer og tidspunkter:

Mandag d. 12. oktober kl. 9-21
Tirsdag d. 13. oktober kl. 9-21
Onsdag d. 14. oktober kl. 9-21 (måske med aftenjamming til kl. 00.00)

Adresse:

Søhøjskolen 

Hampelandvej 7A, 3650 Ølstykke
3650 Ølstykke 

Pris:

Pris: 600,- kr., som dækker undervisning og fuld forplejning. Du skal selv medbringe dit eget instrument.

CORONA-PANDAMI

Grundet Corona virussen er der nogle forholdsregler og restriktioner på Musikstartercampen i år, vi bliver nødt til at tage alvorligt, som er fremgår i nedestående fem punkter:

1. Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit.
2. Host eller nys i dit ærme.
3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.
4. Daglig rengøring af øvelokalet.
5. Hold afstand og bed andre tage hensyn (1 meters afstand generelt og 2 meters afstand mellem mikrofoner).

Derfor har vi også været nødt til at sætte en grænse på 30 deltagere og droppe overnatning i år. Men på trods af dette glæder vi os rigtig meget til at se alle jer unge musikere til en rejse i musikkens tegn!

Praktiske oplysninger
Underviser Benjamin Ackermann, Nicolai Hjerrild Nielsen,
Holdstart tirsdag 01. sep 2020 kl. 10:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det koster i alt DKK 600,0 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder Musikstarter Camp 2020
Hvornår?

Søhøjskolen  Hampelandvej 7A, 3650 Ølstykke 3650 Ølstykke 

Hvor?

Søhøjskolen