3D print & elektronik

Mere information

3D print

Formål: Elsker du at tegne på computeren? Og kunne du godt tænke dig både at lære at tegne i 3D på computeren, og endda også se dine tegninger printet i 3D? Så er dette holdet for dig! På 3D Print vil du nemlig blive fortrolig med at printe i 3D.

Indhold: På dette hold lærer du at tegne i 3D-programmer, og du lærer at printe på en 3D printer. Du vil derudover også tilegne dig en masse tips og tricks, så 3D-printerne holder længere. Du lærer at printe i forskellige farver og plasttyper, f.eks. plast med træ eller kobber i. De fleste printer små ting, de altid har manglet.

Udbytte: Du vil få en rigtig stor teknisk indsigt, som du eventuelt kan bruge i din senere uddannelse. Derudover vil du blive introduceret til gratis programmer og en masse materialer. Og vigtigst af alt, så lærer du at tegne i 3D, og se dine kreationer printet i 3D.

Tid: Ons. 19.30-21.30
Start: 7. okt. 2020
Slut: Undervisningen foregår over 10 gange fordelt

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 7 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder 3D print & elektronik
Ugedage onsdag
Hvornår?

Onsdag 19.30-21.30 Søhøjskolen, Elektronik Hampelandvej 7b, 3650 Ølstykke Start Onsdag den 7 oktober Undervisningen foregår over 10 gange fordelt over sæsonen. Du får en liste over datoer den 30. oktober Underviser Jeff Rexholm

Hvor?

Søhøjskolen