Berlin i påske 2021

Mere information

Formål: Er du interesseret i kunst, graffiti, fotografi, kaffe, teater eller musik? Måske elsker du bare europæiske storbyer med alt, hvad der hører sig til? Så skal du vælge turen til Berlin i påsken 2021. Formålet med denne tur er at opleve Berlin fra en anden vinkel, end den traditionelle turistform.

Indhold: På denne tur oplever du Berlin fra en alternativ vinkel. Du får bl.a. guidede rundvisninger af lokale streetartists, spiser hip mad fra en af byens mange foodtruck-markeder, besøger et lokalt kaffeandelsristeri, går til undergrundskonverter og besøger små teatre. Kunsten og kulturen er i højsædet, mens vi udforsker Berlin og alle dens herligheder. Turen indledes med tre aftener på et af Ung Egedals ungehuse, hvor vi planlægger turens sidste detaljer i fællesskab. Du har således mulighed for selv at komme med forslag og ønsker til turens indhold.

Udbytte: Du oplever Berlin på en ny og alternativ måde. Du får selv mulighed for at være med til at sammensætte det optimale program for turen. Derudover vil der være et deltager- og forældremøde i marts 2021. Turen varer 5 dage/fire overnatninger.
Måltider på egen regning.,

 

Berlin i påsken 2021


Måltider på egen regning

 Vi henviser desuden til vores rejsebestemmelser for yderligere information.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Lars Vangsted Bugge,
Ledige pladser Der er 12 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 1500 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder Berlin i påske 2021
Hvornår?

Berlin Start: 27. marts 2021 Slut: 31. marts 2021

Hvor?

Ung Egedal