Yoga med et drys af mindfulness

Mere information

Yoga med et drys af mindfulness

Formål: Yoga er for dig, der vil arbejde med dig selv og din krop. Med yoga bliver kroppen stærk og fleksibel. Yoga hjælper til en god søvn, bedre fokus og koncentration, det fremmer selvdisciplin, og hjælper dig med at se dine egne ressourcer. Dette er blot nogle af de mange fordele, der er ved yoga.

Indhold: På holdet arbejder vi med forskellige yogaflows, som f.eks. ”Solhilsen” og ”De 5 tibetanere”. Timen slutter altid af med en guidet afspænding, hvor du ligger på yogamåtten og får lov til at slappe helt af. Der er ingen forudsætninger for at deltage på holdet. Alle kan være med, og du bliver guidet hele vejen igennem. Du skal blot møde op i noget behageligt tøj, som du kan røre dig i, og medbringe en flaske vand.

Udbytte: Når du har gået på yogaholdet, har du lært forskellige vejrtrækningsteknikker, og er blevet guidet i meditation og mindfulness – alt sammen noget, der i sidste ende lærer dig at berolige dig selv og håndtere fysisk og psykisk uro. Du vil være at være til stede – virkelig til stede – i hvert øjeblik i enhver handling.

Praktiske oplysninger
Underviser Nina Østergaard ,
Holdstart tirsdag 06. okt 2020 kl. 18:30
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Learn to skate
Yoga med et drys af mindfulness
Hvornår?

Onsdage mellem 18:40-20.00 Stenløse Fritids- og Ungdomsklub Degnebakken 9 B, 3660 Stenløse Start: Uge 41 Slut: uge 13

Hvor?

Stenløse Kulturhus