Musikworkshop

Mere information

Musikworkshop
For 13-17-årige

Elsker du at spille, synge eller skrive musik? Og drømmer du om at blive en bedre musiker og/eller sangskriver? Så har vi har den fedeste sommerferieaktivitet til dig!

På Ung Egedals koncentrerede, praktiske musikworkshop får du nemlig mulighed for at optage egne lyde, producere beats, komponere harmonier og catchy tekster og melodier i fællesskab, som solist eller som tekniker.

Workshoppen er for unge på alle niveauer, og er bygget op som et produktivt samarbejde mellem deltagere og undervisere med det formål at skabe færdigproducerede stykker af musik, som du som deltager får med hjem.

Med erfaringer fra lignende workshops i hele verden har vores undervisere Mikael Hegelund Martinsen (musikproducer og worksopleder) og Simon Rønne Richel (Pianist og sanger, korleder og sangpædagog fra Det Rytimiske Musikkonservatiorium) skræddersyet en undervisning, som leder deltagerne igennem tilrettelagt improvisation og fritænkning. Dette sikrer et højt kunstnerisk og personligt input.

 

Praktiske oplysninger
Underviser Mikael Hegelund Martinsen,
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Musikworkshop
Ugedage tirsdag, onsdag, torsdag
Hvornår?

Sted: Kælderen i Stenløse Kulturhus Tid: tirsdag, onsdag og torsdag i uge 31 (28.-30. juli) kl. 11-17 Antal: Max 25 deltagere Alder: 13-17 år

Hvor?

Stenløse Kulturhus