EUD/EUX: Teknologi, byggeri og transport

Her kan du vælge at høre om håndværksuddannelserne eller om mediefaglige uddannelser

Håndværksmæssige uddannelser


Her finder du en lang række erhvervsuddannelser, der lærer dig forskellige typer håndværk, teknik og teknologi, som bruges i byggeri og industri samt i blandt andet biler, maskiner, bygninger og computere.
Nogle erhvervsuddannelser lærer dig at reparere motorer, og andre lærer dig om tekniske installationer, it-systemer og telekommunikation, som vi bruger både i industrien og i private hjem.

Mediefaglige erhvervsuddannelser

Der findes også erhvervsuddannelser, der handler om at producere medier, dvs. at lave kommunikation på web, it, film, trykte medier og tv. Her lærer du at bruge det tekniske udstyr og at arbejde med lyd, tekst, grafik og billeder på it.


Logistik og vagtuddannelser

Erhvervsuddannelser, der handler om transport af passagerer eller gods, finder du også her, ligesom der er erhvervsuddannelser, hvor du lærer alt fra rengøring til vagtopgaver i bygninger og opsyn med tekniske anlæg.
På uddannelsesaftenen er der ikke oplæg om disse uddannelser, men du kan få mere at vide og snakke med en vejleder om mulighederne på den stand som uddannelserne har, og benyt dig af uddannelsernes åbent hus dag, til at opleve disse uddannelser, hvis det er et felt du overvejer. 

De fleste af uddannelserne giver dig mulighed for at læse videre på en videregående uddannelse.

Mere info om alle de ovenstående uddannelser