EUD/EUX: Fødevarer, Jordbrug & Oplevelser

Fødevarer og restaurationsbranchen

Her finder du erhvervsuddannelser, der lærer dig at producere fødevarer, lave mad eller vejlede omkring god kost og ernæring. Det kan fx være som bager, kok, slagter eller ernæringsassistent. Uddannelserne fører til forskellige jobs inden for industrien, inden for fødevarefremstilling, i forskellige køkkener, i restaurationsbranchen eller i det kommunale.
Ønsker du at høre om uddannelser inden for fødevarer og restaurationsbranchen, skal du tilmelde dig oplæg med Hotel og restaurationsskolen. 

Grønne Uddannelser                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Hvis du vil arbejde med dyrehold eller planter eller med miljø og naturpleje i skove og parker, kan du også finde erhvervsuddannelser her, det kan fx være som dyrepasser, landmand, anlægsgartner, brolægger eller gartner. Uddannelserne fører til forskellige job i landbruget, i gartnerier, i kommuner og inden for skovbrug.
Ønsker du at høre om de grønne uddannelser, skal du tilmelde dig oplæg med Vilvorde. 

Oplevelser

Der er også erhvervsuddannelser for dig, der vil arbejde professionelt med velvære og livskvalitet for mennesker, pleje af krop og hår og gode oplevelser. Uddannelserne fører til forskellige job i klinikker, frisørsaloner eller træningscentre.
De fleste af uddannelserne giver dig mulighed for at læse videre på en videregående uddannelse. Vi har desværre ikke opløg om disse uddannelser på uddannelsesaften, men enyte dig af uddannelsernes åbent hus dage, hvis du overvejer en uddannelse inden for det her felt. 

 mere info